Wij zijn momenteel gesloten

Wij zijn momenteel gesloten

In samenwerking met Autotrust garantie’s kunnen wij voor u 6, 12 of zelfs 24 maanden garantie op uw nieuw aangeschafte automobiel verzorgen. Dit is een verzekerde garantie die u bij eventuele mankementen die binnen het garantietermijn vallen, kunt laten repareren bij elk gewenst RDW erkend garagebedrijf in heel Nederland en zelfs in heel Europa. Uiteraard kunnen wij u hier meer over informeren.

Onderstaand onze afleverpakketten die wij aanbieden:

Afleverpakket Basic ( GRATIS op basis van de verkoopprijs van de auto )

Afleverpakket Basic t.w.v. € 249,- . Je profiteert van een APK die nog minimaal 6 maanden geldig is ( anders een nieuwe APK ), inspectiebeurt, vloeistoffen controle, reconditioneren in- en exterieur, RDW tellerapport, tenaamstelling en minimaal een kwart tank brandstof.

 

Afleverpakket Comfort ( € 495,- )

Op zoek naar extra zekerheid? Kies dan voor het GP Exclusive afleverpakket Comfort. Dit pakket biedt naast de voordelen van het Basic afleverpakket zoals APK van minimaal 6 maanden, inspectiebeurt, vloeistoffen controle, reconditioneren in-en exterieur, RDW tellerrapport en de tenaamstelling ook nog een aantal andere voordelen. Voor deze geringe meerprijs  wordt uw auto afgeleverd met minimaal een halve tank brandstof, een kleine onderhoudsbeurt volgens fabrieksrichtlijnen en 6 maanden Autotrust garantie ( mits mogelijk ).

 

Afleverpakket Top occassion ( € 895,- )

Alle voordelen van ons afleverpakket Comfort, maar dan inclusief een grote onderhoudsbeurt, nieuwe APK keuring, een volle tank brandstof en 12 maanden Autotrust garantie ( mits mogelijk ).

 

Wij zullen ten alle tijden u adviseren in de eventueel aan te schaffen afleverpakket, aangezien wij diverse auto’s in onze voorraad hebben, die net pas de onderhoudsbeurt gehad hebben en zelfs nog fabrieksgarantie kunnen hebben.  Wij zullen dan een aflevering op maat met u bespreken of wellicht is de GRATIS Basic aflevering al meer dan voldoende voor uw nieuw aangeschafte automobiel.

 

Garantie

Meer informatie

Onderhoud

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in Zoeterwoude-Rijndijk voor een nadere kennismaking. De koffie staat voor u klaar!

Openingstijden

Copyright 2020 – iDOT!Sites

Stuur ons een bericht