Wij zijn momenteel gesloten

Wij zijn momenteel gesloten

Over GP Exclusive

Wij hebben een enorme passie voor aparte en exclusieve automobielen en hebben deze al jarenlang hobbymatig ingekocht en wanneer wij vonden dat deze perfect waren voor de verkoop, weer doorverkocht. Eindelijk was het zover, met de verhuizing van de winkel en kantoren van de groothandel Gevelprof BV bleef er een bedrijfsruimte over die we konden gebruiken voor onze passie. Wij specialiseren ons in youngtimers en andere exclusieve automobielen. Het zoeken naar de speld in een hooiberg is juist voor ons de uitdaging, dit hoeft niet perse een auto te zijn met de minste kilometers op de teller, maar zijn juist altijd op zoek naar de juiste automobielen met de beste prijs/kwaliteit verhoudingen en welke ook met passie bereden en onderhouden zijn door de vorige eigenaar/eigenaren.

De voordelen om bij GP Exclusive uw droom waar te maken.

1: Alle automobielen worden voordat dat deze in de verkoop gaan, volledig gecontroleerd op eventuele gebreken en gerepareerd met originele onderdelen door onze gespecialiseerd onderhoudsmonteur.

2: Alle automobielen krijgen van ons indien nodig een GRATIS onderhoudsbeurt welke hij nodig heeft volgens het onderhoudsschema van de desbetreffende auto.

3: Alle automobielen welke een APK keuring heeft ouder dan 6 maanden, krijgen van ons een geheel nieuwe APK keuring.

4: Alle automobielen worden zeer streng gecontroleerd op de conditie en leeftijd van de distributieriem en wordt indien nodig al vervangen (aantoonbaar) ,voordat wij de auto te koop zetten.

5: Om u een nog beter gevoel te geven over de auto, kunt u desgewenst een aankoopkeuring laten uitvoeren door een onafhankelijke merkdealer.

6: Wij hanteren geen afleveringskosten, maar zorgen er ten alle tijden voor dat u met een volle tank diesel of benzine bij ons wegrijdt, indien nodig de GRATIS onderhoudsbeurt is uitgevoerd en de auto eventueel een nieuwe APK heeft.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in Zoeterwoude-Rijndijk voor een nadere kennismaking. De koffie staat voor u klaar!

Openingstijden

Copyright 2017 – VWE Website

Stuur ons een bericht